През изминалата седмица станахме свидетели на сюжет по предизборен сценарий

...
През изминалата седмица станахме свидетели на сюжет по предизборен сценарий
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Решението за помощта на „Мини Марица-изток“ беше предизборно и популистко

„ През миналата седмица станахме очевидци на сюжет по избирателен сюжет с чисто популистко решение по една всекидневно политизирана тематика. Темата преди всички избори е: Кой ще избавя мините и ТЕЦ-а? “.

Това съобщи депутатът Радослав Рибарски по време на среща в жителите на Стара Загора на тема „ Промяната последните 10 месеца – в какво успяхме и къде сбъркахме? Какво ни чака? ”. В нея участваха още съпредседателите на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков и Асен Василев .

Радослав Рибарски. Снимка: „ Продължаваме промяната “

Рибарски подчертава върху една от най-важните тематики за района през последната седмица – „ Мини Марица-изток “ и Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “

„ В последна сметка се гласоподаваха едни 250 млн. лева за комплекса „ Мини Марица Изток “, които, за жалост, ще се окажат неприемлива държавна помощ “.

От ПП-ДБ акцентираха по време на срещата, че през последните 10 месеца държавното управление е съумяло да осъществя огромна част своята управническа и законодателна стратегия и придвижи значително промени, само че това е станало без да се подвига доста звук.

Среща в Стара Загора. Снимка: „ Продължаваме промяната “

Една от тях беше точно това да обезпечи 2.3 милиарда лв. за районите Стара Загора, Перник и Кюстендил. И до момента в който се прокарваше посланието за проблемите след конституционните промени , обстоятелствата за решенията, взети преди тези промени са безапелационни.

Александър Дунчев: България няма задоволително гора, че да си разреши да сече повече

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР