През изминалата седмица първата ни ракета достигна до полуфиналите на

...
През изминалата седмица първата ни ракета достигна до полуфиналите на
Коментари Харесай

Гришо: В момента чувствам, че мога да издържа с часове на корта

През миналата седмица първата ни ракета доближи до полуфиналите на Мастърс шампионата в Монте Карло

Григор Димитров призна, че в момента се усеща в добра форма и се надява да продължи със мощните изяви на клей и на шампионата в Барселона. През миналата седмица първата ни ракета доближи до полуфиналите на Мастърс шампионата в Монте Карло, където бе спрян от международния номер 1 Рафаел Надал, който след това победи и с купата, написа БГНЕС.

„ Чувствам се по-добре, играейки на клей спрямо предходната година. В последните години не съм имал съществени контузии и съм в добра форма. Отслабнах с няколко кг, които към този момент съумях да възстановя. Продължавам да упражнявам интензивно и имам вяра, че сега мога да прекарам часове на корта, което е едно от най-позитивните неща “, разяснява Димитров на конференция.

В Барселона Григор е подложен под номер 2 в схемата и ще стартира непосредствено от втори кръг, където негов противник ще е спечелилият от дуела сред Жил Симон (Франция) и квалификанта от Беларус Иля Ивашка. Пред Димитров се открива опция и за нов конфликт с Надал, с който могат да премерят сили на финала.

„ Двамата се познаваме чудесно. Знаем мощните и слабите си страни. Трудно е да изненадаш някой като него. Трябва да правиш всичко доста добре и да си непрекъснат, когато си против него. Лично аз се любувам на борбите с Надал. Знам, че няма да получа нито една лесна точка. Той ме победи в Монте Карло, само че в този момент съм по-добре. Там имах проблеми с рамото, това ми бяха първите дуели на клей. Сега се надявам да получа нова опция. Тялото ми е на 100% възобновено “, добави хасковлията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР