През изминалата седмица BMW представи обновеното Х7 с интересни светлини

...
През изминалата седмица BMW представи обновеното Х7 с интересни светлини
Коментари Харесай

Дизайнерът на BMW обясни повече за визията на Х7

През миналата седмица BMW показа обновеното Х7 с забавни светлини разграничени на две елементи. Новият дизайнерски език на марката, който видяхме при концепта ХМ и ще забележим при серийната версия на новата 7 Series скандализира част от почитателите на BMW и още веднъж сложи на дневен ред въпроса, какво вършат дизайнерите на марката.

За да отговори на този въпрос, основният дизайнер на BMW – Домагой Дукич изясни малко повече за екстравагантната визия на Х7 като разкри аргументите за разделянето на светлините в две секции.

`Дизайнерът

Според Дукич, тази смяна е разрешила на дизайнерите да имат повече независимост в преобразяването на предната част на X7. Той добавя, че предните светлини би трябвало да са функционални и за задачата да покриват избрани стандарти, ограничавайки това, което дизайнерите могат да създадат.
`Дизайнерът

От друга страна, при дневните светлини няма такива ограничавания. Те са доста по-лесни за оформяне и могат да оказват помощ на BMW да дефинира еднаквост на марката, поставяйки повече дизайнерски детайли в сравнение с функционални такива.

От BMW също по този начин са желали „ бъбреците “ да наподобяват по-малки от тези при предходния модел, само че без да ги създадат по-малки физически.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР