През изминалата нощ всички улици и булеварди, по които се

...
През изминалата нощ всички улици и булеварди, по които се
Коментари Харесай

101 снегопочистващи машини работят на терен в София

През миналата нощ всички улици и булеварди, по които се движи градският превоз, са обработени със смеси срещу замръзване.

Това оповестиха от пресцентъра на Столична община за настоящата конюнктура в София към 6.00 часа. На терен и към този миг са 101 машини снегопочистваща техника. Продължават обработките на главните улици в кварталите, правят се и частични обработки на вътрешно-квартални улици. Опесъчават се пътищата в естествен парк Витоша, почнало е и почистването на спирки и подходи към подлези.

Към момента градският превоз се движи обикновено за зимни условия. Известни усложнения има по линията на рейсове 39, 29, 30, обслужващи селата Балша и Клисура. Извършат се спомагателни обработки със смеси срещу замръзване.

Десет екипа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ са на терен, с цел да ревизират положението на всички стъмни и рискови сектори от пътната мрежа. През днешния ден екипите ще следят сериозните сектори на реките и ще наблюдават равнищата на общинските язовири.

Столична община припомня на водачите да излизат на пътя единствено с добре оборудвани за зимата коли и да се движат със съобразена с пътната конюнктура скорост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР