През годините сме виждали доста странни колаборации между доста известни

...
През годините сме виждали доста странни колаборации между доста известни
Коментари Харесай

Известен рапър и бивша порноактриса с общ бизнес план

През годините сме виждали много странни колаборации сред много известни персони. Затова и не сме чак толкоз изненадани от обстоятелството, че рапър и някогашна порнозвезда намират поле за нещо общо.

От Highsnobiety разбираме, че Уиз Калифа е решил да работи дружно с Миа Халифа. Но не по някоя нова ария. Не и по филм за възрастни, естествено. Това, което се знае, е, че Уиз и Миа ще основат реклама на Khalifa Kush - притежаваната от рапъра компания за марихуана.

Към момента не е ясно какво тъкмо готвят двамата, само че комбинацията би трябвало да бъде добра. През последните години Уиз Калифа не развива единствено музикалната си кариера, само че и бизнеса си с марихуана, който започва през 2016 година

Миа Халифа пък се пробва по всевъзможен метод да загърби предишното си с порното, като сега играе видео игри, които стриймва в Twitch, написа lifestyle.bg.

Наистина ще бъде забавно да забележим в каква креативна тенденция ще ни изненадат Уиз Калифа и Миа Халифа, като най-малко все още на хората в обществените мрежи колаборацията сред двамата им подхожда. Най-вече поради сходните имена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР