През годините полагаше неимоверни усилия да се втали и да

...
През годините полагаше неимоверни усилия да се втали и да
Коментари Харесай

Тази водеща тотално изгуби битката с високо тегло

През годините полагаше неимоверни старания да се втали и да замязя на изискана дама, само че уви

По всичко проличава, че Лора Крумова е изгубила нелеката борба с наднорменото тегло. Към днешна дата е наляла дотам, че в случай че застане до Любо Нейков, артистът ще наподобява като сламка по отношение на нея. Водещата на предаването „ На фокус “ от дълго време е трансферирала 100-те кила и към този момент носи облекла с размер XXL.

През годините полагаше неимоверни старания да се втали и да замязя на изискана дама, само че уви, безрезултатно. За да прикрие непотребните си килограми, журналистката залага на по-широки облекла. Дори и на морето, където е сега, заобикаля да се съблича по бански, с цел да не лъсне целулитът й. Преди няколко дни тя била уловена от папараци. Заложила на дълга ефирна пола в комбиниране с необятен потник и тъмни очила – явно се е надявала, че няма да бъде разпозната по този метод.

Преметнала голяма чанта през рамо, с едната си ръка Крумова държала 5-годишната Мина, а в другата стискала бутилка с вода и мотива на домашния любим – черен булдог. Двете с щерка й крачели заедно към фамилния миниван „ Тойота “ като по някое време към тях се включил и мъжът й Сотир Марков, който от години върти сърф учебно заведение на плажа. За разлика от обичаната си, той е в отлична физическа форма.

Припомняме, че Лора изпълня фрапантно още около раждането на сина си Явор. Никога не е била слаба, само че по това време натрупа прекалено много ненужно тегло. Преди бременността Лора тежеше към 70 кг., а в най-хубавите си интервали – 60 кг. Към днешна дата обаче тези килограми са същински мираж за нея.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР