През годината на змията Везните не трябва да очакват чудеса

...
През годината на змията Везните не трябва да очакват чудеса
Коментари Харесай

Годината на змията за Везни

През годината на змията Везните не би трябвало да чакат чудеса от ориста. Въпреки че през тази година основното е преосмислянето на живота, то за Везните няма да е единствената задача.

Те би трябвало да вземат нещата в свои ръце, вместо да мързелуват. И ще се изненадат, какъв брой доста могат да реализират сами. Работата през тази година ще е наслаждение за тях, като заслужено ще им остава и задоволително свободно време, и опция за срещи с другари.

Друга оригиналност за Везната през тази година ще е увлечението по ново занимание. То няма да се отрази осъществено на финансите им. Покрай него обаче не би трябвало да се не помнят и отговорностите, които имат съм фамилията и децата, в случай че има такива. Ремонтът на жилището, който се възнамерява от дълго време, е целесъобразно да се реализира през тази година.

В професионалната сфера годината на змията ще донесе на представителите на зодия Везни голям брой триумфи, придружени с финансови доходи. Като самопризнание за свършената работа ще получат няколко служебни пътувания, а в края на годината могат да чакат добър бонус. Ситуацията постоянно ще е в тяхна изгода.

През втората половина на 2013 година Везни би трябвало да внимават при нови служебни запознанства, защото може да се попадне на човек от конкурентна компания, който се стреми да влезе в обкръжението им.

Плюс на Везните освен през тази година, а и по принцип, е това че са упорити и настойчиви. Макар и с дребни крачки те постоянно напредват към задачата, като наложително имат прелиминарен проект за нещата. Винаги се харесват на шефовете си и получават голям брой потупвания по рамото.

2013 година не е подобаваща за започване на нова работа, защото позициите в остарялата са постоянни. Възможно е да получат предложение за покачване. То обаче би трябвало да се обмисли добре, защото с изключение на привилегии носи със себе си и нови отговорности.

 Работни триумфи

2013 година също по този начин е подобаваща за започване на личен бизнес за Везните. В началото на интервала ще разполагат с много положителни спестявания и могат да реализират тази от дълго време бленувана фантазия. Ако не се решат в този миг, скоро няма да имат такава опция. Приятели и съидейници ще им оказват помощ в това начинание.

Любовният живот на Везните през годината на змията ще е много комплициран. Отдавна забравени страсти ще излязат нескрито и ще накарат представителя на тази зодия да се замисли пълноценна ли е любовта им с сегашния сътрудник. Любимият човек обаче ще ги убеди, че той е верният избор. Семейните връзки ще се развиват обикновено. Общуването с другари и семейство могат да донесат изненадващи открития за тях.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР