През есента на 2018 г. Лейди Гага ни изненада, че

...
През есента на 2018 г. Лейди Гага ни изненада, че
Коментари Харесай

Защо Лейди Гага развали годежа

През есента на 2018 година Лейди Гага ни изненада, че е сгодена. Щастливецът, който постави огромния пръстен с елмаз на ръката й, е импресариото Кристиан Карино. И тъкмо се чудехме няма ли двамата да вдигнат женитба или да ни изненадат с скришен автограф, когато пристигна една радикално друга вест.

Вместо да станат законно семейство, Гага и Карино са се разделили. Съмнения за този процес на събитията имаше още на церемонията по разпределяне на премиите Грами преди дни.
 Снимка 407607

Тогава изпълнителката се появи без годеника си Карино и без годежния пръстен на ръката си. Тя даже не му благодари в речите си при приемането на премиите. Какъв по явен знак от това ни би трябвало...

Вече няма място за подозрение, че следващият негоден звезден годеж е налице. Навръх Свети Валентин Лейди Гага не се похвали с сантиментален кадър в обществените мрежи, а със фотография на новата си татуировка, въодушевена от присъединяване й във кино лентата " Роди се звезда ".
 Снимка 407595

Близки на изпълнителката също удостоверяват, че тя и Карино са се разделили. Конкретна причина за това не се акцентира, просто не им се е получило . Затова и двамата са решили всеки да тръгне по своя път, без непотребни драми и кавги, предава People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР