През днешния ден в сутрешните часове ще бъде предимно слънчево.

...
През днешния ден в сутрешните часове ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Времето в неделя: Слънчево, но следобед облаците се събуждат

През днешния ден в утринните часове ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.

Има условия и за градушки.

На места, основно в планините и планинските региони , явленията ще са интензивни. Ще духа слаб до сдържан вятър, основно от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 25°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще се развива купеста, над масивите от Западна и Централна България и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра - към 12°.

В понеделник на доста места, основно в западната половина от страната, във вторник - в Централна България, ще има превалявания с гръмотевични стихии и градушки. По-голяма възможност за обилни количества и интензивни феномени има през първия ден в северозападните и в планинските региони, през втория - в Централна България. 

Във вторник вятърът краткотрайно ще е от северозапад, температурите ще се намалят и оптималните ще са от към 20° във високите полета на Западна България до 28° в югоизточните региони, където и вероятността за превалявания е най-малка. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР