През днешния ден минималните температури в Пловдив ще се повишават

...
През днешния ден минималните температури в Пловдив ще се повишават
Коментари Харесай

Минималните температури в Пловдив се повишават, максималните падат

През днешния ден минималните температури в Пловдив ще се покачват по отношение на през вчерашния ден и сутринта ще бъда най-вече слънчево с показания 12-14 градуса. През деня също ще доминира слънчево време, само че максилните стойности няма да надвишават 20-21 градуса. Валежи не се чакат.
Прочетете още
Над останалата част от страната денем също ще бъде предимно слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над източната половина от страната и над планините, само че ще е без основни превалявания. С до сдържан северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър ще проникне леден въздух и дневните температурите ще се намалят с към 5°, преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, а утринните ще са към момента високи - най-вече сред 5° и 10°, в обособени котловини и към 0°. В София минимална температура към 5°, оптималната - към 16°. Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за октомври - ще се покачва.

Над планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Температурите ще се намалят и на височина 1200 метра оптималната ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 16°-18°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР