През днешния ден бяха открити още три офиса на ПП

...
През днешния ден бяха открити още три офиса на ПП
Коментари Харесай

Цветанов: Републиканци за България е алтернатива на сегашното статукво, защото не е лидерска партия

През днешния ден бяха открити още три офиса на Политическа партия „ Републиканци за България “ в градовете Димитровград, Харманли и Хасково, оповестиха от пресцентъра на партията.

В наличието на ръководителя и зам.-председателят Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Павел Вълнев бяха определени и регионален и общински координатори. За Димитровград краткотрайно ще дава отговор Славейко Иванов, някогашен общински консултант от ГЕРБ, който ще е общински началник, Митко Димитров ще е общински началник за Харманли, а регионален координатор за Хасково ще е Антон Иванов, който е в политиката от времето на Съюз на демократичните сили, след което бе част от ГЕРБ, и в предходния мандат председателстваше сесийната група в Общинския съвет на Хасково.



Освен откриването на офисите мотив на събиранията бяха и представянето на главните цели на политическата групировка - битка с корупцията, привличане на младите и дейни хора, отбрана на бизнеса и стопански напредък учреден на пазарен принцип и отстояване на конституционните права на българите в чужбина. Засегната бе и тематиката с разпространяването на ковид и изгубеното време, за което към този момент плащаме със загубата на човешки животи и то всекидневно.

„ Републиканци за България” е опция на настоящето статукво, тъй като не е лидерска партия и отстоява правила, които дават опция на всеки да бъде деен в публичния и политическия живот на страната. Залагаме на специалистите, които да дават посланията, а политиците ще ги осъществят посредством своите политики в законодателната и изпълнителната власт”, съобщи Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и акцентира, че сме очевидци освен на корупция, само че и на завладяване на бизнеси.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР