През деня ще е предимно слънчево, преди обяд - с

...
През деня ще е предимно слънчево, преди обяд - с
Коментари Харесай

Слънце и облаци ще се редуват в сряда

През деня ще е най-вече слънчево, преди обяд - с краткотрайни нараствания на облачността над източните региони от страната, само че ще остане без превалявания. След обяд ще духа слаб северозападен, в Източна България - северен, вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 8°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево, само че сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб, след обяд - до сдържан, северен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°, малко по-високи от температурата на морската. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, на север от нос Калиакра - до 4 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.  
В четвъртък сутринта ще е безшумно и минималните температури в множеството места ще са под нулата - до минус 3°, минус 4°. В обособени региони в низините и котловините видимостта ще е понижена. През деня вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб. Времето ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 9° и 14°. 
През нощта против петък от север ще се появи раздрана висока облачност. В петък ще доминира слънчево време, към вечерта - с повече висока и междинна облачност. Температурите още малко ще се покачат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР