През август 2023 г. Български пощи“ ЕАД се присъедини към

...
През август 2023 г. Български пощи“ ЕАД се присъедини към
Коментари Харесай

Български пощи създава улеснение за получателите на пратки

През август 2023 година " Български пощи “ ЕАД се причисли към едно от главните обединявания в пощенския бранш за доставка на трансгранични колета – кооператива PRIME, с което уголемява опциите за доставка на проследяеми колета, оповестяват от Български пощи.

В организацията членуват 159 определени пощенски оператори със обвързване да дават универсална пощенска услуга. В рамките на PRIME има три съглашения - за проследяеми, за експресни и за предложени колета. Те стъпват на разпоредбите за интернационалните пощенски услуги на Всемирния пощенски съюз, само че плануват по-благоприятни условия, свързани с разплащанията сред пощенските оператори.

Услугата за проследяеми колета ще сътвори облекчение за получателите, защото при нея не се изисква автограф при приемане на пратката, както е при съществуващата услуга " рекомендация “. В същото време, клиентът ще може да наблюдава целия път на пратката и ще я получи в инструкции авансово период. Един от предстоящите резултати е въз основата на участието в обединяването, България да бъде добавена допълнително задгранични уеб сайтове за електронна търговия като дестинация за доставка.

Участието на " Български пощи “ ЕАД в PRIME ще разреши на сдружението да предложи на своите самостоятелни и бизнес клиенти по-високо качество на услугите за доставка на колета и по-изгодни цени.

Въвеждането на новите благоприятни условия за потребителите на " Български пощи “ ще помогне на сдружението да навлезе в по-голяма степен в пазара на електронната търговия. Това е и стъпка към реализацията на новия финансово-управленски модел на компанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР