През август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще

...
През август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще
Коментари Харесай

Край на черните дни! Тези зодии обръщат съдбата си през...

През август 2019 година представителите на някои зодиакални знаци ще имат шанс. Август е месец, удобен за съществени промени. Последният месец на лятото тества хората за мощ и устойчивост, написа jenata.blitz.bg.

Като предписание животът през август става по-труден, само че някои късметлии имат шанс - животът им ще стане като в приказка.

Близнаци, Дева и Риби от началото на месеца ще усетят, че шансът е на тяхна страна. Лошият интервал ще завърши и финансовите проблеми ще останат встрани. Вероятно Близнаци и Риби ще бъдат нараснали на работното място.

Девата също ще стартира удобен интервал на работа. Може да им бъде препоръчана мечтана работа и добра заплата.

Що се отнася до персоналния живот, позитивните промени в една или друга степен са вероятни за представителите и на трите знака на зодиака.

Тези, които са в интензивно търсене, ще могат да се срещнат със своята сродна душа и да намерят дълго чакано благополучие.

През август Близнаци, Дева и Риби ще се усещат по-добре здравословно. Депресията ще спре, ще пристигна мирът. В края на лятото представителите на тези зодиакални знаци просто ще се радват на живота си.

Раците и Везните също ще теглят чертата на черните дни през средата на август. Предстоят единствено позитивни събития, море от обич и забавни срещи.

Август за Раците и Везните е удобно време за създаване на кариера. Успехът ще ви съпътства до късна есен. Всичко, с което Раци или Везни се заемат през август, ще се получи по най-хубавия вероятен метод.

Раците и Везните през август ще могат да намерят своето място в живота, което са търсили толкоз дълго. Възможни са забавни и потребни контакти. Бъдете нащрек! Не пропускайте опцията да срещнете нов човек.

Лъвовете, Водолеите и Козирозите през август ги чакат радикални промени в работата и персоналния живот. Определено това ще е най-светлият месец тази година. Ще погледнат доста неща от друг ъгъл.

Вероятността за позитивни промени в персоналния им живот е висока. Ако не сте женени, тогава дълго чаканата среща с обичания човек може да се състои в края на месеца. Основното е да сте подготвени за нови познанства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР