През април компанията Warner Bros.“ анонсира, че готви ТВ версия

...
През април компанията Warner Bros.“ анонсира, че готви ТВ версия
Коментари Харесай

Ще се върне ли Даниел Радклиф в новия сериал за Хари Потър?

През април компанията " Warner Bros. “ анонсира, че готви ТВ версия на поредицата “Хари Потър ", оставяйки почитателите да се питат дали Даниел Радклиф още веднъж ще влезе в именитата основна роля.

Сериалът ще бъде “вярна акомодация " на книгите, като на всеки разказ от поредицата ще бъде отдаден по един сезон. Почитатели на фентъзи явлението са разчувствани по отношение на плана.

Радклиф разяснява евентуалното си завръщане в сериала за “Хари Потър " в титулярната си роля, с която се трансформира в международна сензация. Въпреки нетърпението на почитателите да го видят назад в мантията на Хари, артистът показа, че се съмнява, че биха го поканили да се включи в екипа.

“Доколкото разбрах, основателите се пробват да стартират начисто и съм уверен, че желаят да оставят собствен личен отпечатък върху поредицата. Вероятно не биха желали да умуват по какъв начин да покажат за малко остарелия Хари на екран ", разяснява артистът пред ComicBook.com. Той счита, че негово появяване би довело единствено до евентуални затруднения за продукцията.

Говори се, че именитото трио Хари Потър, Рон Уизли (Рупърт Гринт) и Хърмаяни Грейнджър (Ема Уотсън), няма да се събере в бъдещия сериал.

Радклиф разяснява още: “Определено не диря присъединяване по никакъв метод. Разбира се, искам им всичкия шанс на света и съм доста разчувствуван да предам щафетата. Не считам обаче, че би трябвало да го върша и в дословния смисъл на думата. "

Писателката Дж. К. Роулинг, добила нечувана по рода си популярност след поредицата " Хари Потър “, е един от изпълнителните продуценти на шоуто. В екипа са още Нийл Блеър и Рут Кенли-Луис. Говори се, че Дейвид Хейман, продуцирал осемте кино лентата за Хари Потър, също е ухажван от продукцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР