През 2023 година БФБаскетбол ще продължи програмата си за провеждане

...
През 2023 година БФБаскетбол ще продължи програмата си за провеждане
Коментари Харесай

Млади баскетболисти от регионите Загоре и Родопи ще се съберат на лагер в Пазарджик

През 2023 година БФБаскетбол ще продължи програмата си за осъществяване на лагери за ранен асортимент, тестиране и подготовка на млади баскетболисти, родени през 2009 и 2010 година. Поредният миникамп ще се организира на 14 и 15 януари в Пазарджик. Той ще събере 14 момчета от клубовете в районите Загоре и Родопи.

Старши треньор на лагера е методистът на федерацията Петър Клечков, а треньори са Веселин Веселинов от Хебър и Николай Николов от Дунав. Работата на треньори и играчи ще следи персонално изпълнителният шеф на БФБаскетбол Филип Виденов.

Подобни лагери са планувани за всички райони, като към този момент бе извършен подобен за Мизия и Добруджа.

Ето и кои състезатели са поканени за тренировки в Пазарджик: Мартин Рашков (Сливен), Светлан Фотев (Ямбол), Емануел Господинов (Бургас), Станислав Георгиев (Бургас), Йоан Желев (Хасково), Тодор Конгалов (Хасково), Ангел Аврамов (Хасково), Преслав Мановски (Пазарджик), Костадин Атанасов (Пловдив), Калин Цветков (Пловдив), Александър Търпанов (Стара Загора), Светлин Патриков (Стара Загора), Виктор Петков (Стара Загора), Егор Сидоров (Стара Загора).

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР