През 2022 разширихме услугите за фирмите, на запазихме цените им.

...
През 2022 разширихме услугите за фирмите, на запазихме цените им.
Коментари Харесай

Кои са най-добрите в класацията на Бургаската търговско-промишлена палата

" През 2022 разширихме услугите за компаниите, на запазихме цените им. Нашите членове не престават да получават и безвъзмездни услуги. Освен обичайните образования, конференции и бизнес срещи, успяхме да организираме бизнес задача с представители на компании, членове на нашата организация, в едно от най-големите индустриални изложби в Р Турция, където15 компании имаха опцията да се показват и да обсъдят бъдещи съдействия. Увереност ни дава фактът, че броят на членовете ни нараства. И тази година имаме още 11 нови ".

Това сподели ръководителят на Бургаската търговско-промишлена палата, Тодор Демирков по време на обичайна годишна гала по награждаване на своите сътрудници.

Успешните бизнесмени в района, положителните образци на парньорство сред образованието и бизнеса и разрастващите се компании бяха отличени за активността си през 2022 година от Търговско-промишленапалата -Бургас.

“Бошнаков “ ЕООД получи премията за развиване и сполучливо разгръщане на бизнеса. А за основаване и използване на новаторски технологии в индустрията, премия беше присъдена на “Сидоренко Холдинг “ АД.

Дружеството " Индустриалени логистичен парк - Бургас " отнесе премията за одобряването на района като значим индустриален център.

А общинският презозвач " Бургасбус " стана отличикът за осъществяването на плана по стратегия " Околна среда ", посредством който бяха обезпечени 56 нови електрически рейса.

За внедряването на редица цифрови технологии в обучителния развой и добра връзка сред образованието и бизнеса, почетна грамота беше връчена на Търговската гимназия в Бургас.

Награда получи и осведомителния уебсайт " Грамофона ". Тя беше връчена на основния редактор Десислава Геневаза сполучливо партньорство с палата иобективноотразяване активността й.

Специална премия имаше и за персона, която посредством сполучливият си бизнес има принос за развиването на стопанската система в Бургаски район. Тя беше присъдена на шефа на " Нурсан отомотив " ЕООД - Ерол Яваш.

Освен почетни грамоти, отличенитеполучиха и статуетки, дело на скулптур Атанас Стоянов.

" Използвам опцията да оповестя, че Община Бургас има още много свободни терени в индустриалните зони, на ниски цени. Заповядайте, с цел да поговорим за взаимни планове. Ние сме отворени, най-много към локалния бизнес. За нас ще бъде чест и привилегия да предоставим първо услуги на локалния бизнес. Разбира се, и на интернационалните компании. Бургаският бизнес е жилест, еластичен и съобразителен, по тази причина и имам вяра, че няма рецесия, която може да го уплаши “, сподели кметът на Бургас, Димитър Николов по време на церемонията.

Областният шеф проф. Мария Нейкова и почетният консул на Турция -Сенем Гюзел бяха измежду формалните посетители на събитието.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР