През 2022 г. моделът Емили Ратайковски се раздели окончателно с

...
През 2022 г. моделът Емили Ратайковски се раздели окончателно с
Коментари Харесай

Емили Ратайковски показа секси тяло по бански насред Ню Йорк

През 2022 година моделът Емили Ратайковски се раздели дефинитивно с бащата на сина си. След това тя реши да се впусне в краткотрайни връзки, без да има желание да се обвързва съществено.

Личният живот на Емили е много динамичен. Въпреки всичко, Емили продължава да впечатлява със своите изкусителни фотоси, на които наподобява много секси.

Последната ѝ фотосесия, ни накара още веднъж да се убедим в това.
                             

Красавицата показа Instagram профил фрагменти, на които се вижда Ню Йорк, със слънчевите улици, високи здания и емблематични мостове. И посред типичната градска среда театралничи Емили - по безусловно нетипично за мястото облекло. Хубавицата е облечена напълно непретенциозно - по бански.

" За градските девойки и идното лято ", гласи надписът към обявата. 

Безспорно забавно е решението на Емили да показа по този метод новата сбирка бански костюми от личната си фешън марка Inamorata. Моделите са цветни, изпъстрени с шарки или с леопардов принт. И наложително мощно изрязани, предизвикателни и оставящи малко на въображението.

По всичко проличава, че почитателите са останали задоволени. Те засипват с похвали модела, наричайки я " дамата, която разкрасява света с усмивка и хубост " или определяйки я като " доста красива ".
                             

Да си напомним, че с изключение на с провокативните фотоси, неотдавна Емили насочи вниманието върху себе си и с едно видео, в което се вижда по какъв начин разменя буйни целувки с Хари Стайлс. Дали обаче сред нея и изпълнителят има освен това от флирт, занапред ще се разбере.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР