През 2022 г. имаше няколко нови модела iPad: iPad Air

...
През 2022 г. имаше няколко нови модела iPad: iPad Air
Коментари Харесай

Защо да не си купим iPad през 2023 г.

През 2022 година имаше няколко нови модела iPad: iPad Air напролет, регулярен модел от 10-ото потомство и iPad Pro в края на октомври.
 Apple iPad и по кое време ще забележим сгъваем таблет от Apple
Задава се сгъваем iPad - освен това много скоро

Преди сгъваемия iPhone

Тази година Apple към момента не е показала нов таблет, въпреки че все още има някаква възможност да го направи - през октомври.

Дори и това да се случи обаче, може би е най-добре да изчакаме до следващата година, в случай че в действителност не ни би трябвало нов таблет в този момент и незабавно.
 Снимка 591637

Скорошни изявления от Марк Гърман от Bloomberg сочат към нова линия модели iPad Pro, идващи през 2024 година с най-широката гама от актуализации от години насам.

Тези промени могат да включват OLED екрани, нови аксесоари за клавиатура и нови M3 процесори, сходни на това, което Apple се чака да показа в идващото си потомство Mac.

Изключително надеждният анализатор на Apple Минг-Чи Куо също неотдавна добави, че нови iPad модели от какъвто и да е тип са малко евентуални тази година.
 Снимка 528142

Оценката на CNET e, че сега няма " съвършен " iPad.

Най-достъпният iPad mini е с много остарели елементи, а точно Lightning порт вместо USB-C, както и доста по-стар процесор.

iPad от 10-то потомство е много по-скъп и към момента употребява по-старото първо потомство Pencil, както и базовия му сродник, което е необичайно.
 Снимка 592580

Моделите iPad Air и Pro пък нямат усъвършенстваното разположение на предната камера, каквото е при регулярния iPad 10.

Според последния бюлетин на Gurman 13- и 11-инчовите iPad Pro модели, които се чакат през идната година, най-сетне ще преминат към OLED екрани вместо Mini LED - ход, който компании като Samsung към този момент направиха за своите таблети.
 Meta, LG, Apple и създаването на съперник на Vision Pro
Meta и LG провокират Apple

VR конкуренция

Все отново за потребителите с по-ограничен бюджет миналогодишният модел от 10-то потомство е нелош избор, в случай че може да се откри по време на ликвидация и сезонни понижения, поучават CNET.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР