През 2021 година жители на Пловдив подават искане за обновяване

...
През 2021 година жители на Пловдив подават искане за обновяване
Коментари Харесай

Ще рискуваш ли живота на детето си на тази площадка?

През 2021 година поданици на Пловдив подават искане за възобновяване на детската площадка на ул. Брезовска 42, която се намира в затревена повърхност на междублоково пространство.

Тези дни живущите в региона са осъмнали с ограждения, към които са прикрепени листове с надпис " СТРОИТЕЛНА ПЛОЩАДКА ", само че не излиза наяве какви ще бъдат строителните действия, научи GlasNews.bg. При открит контакт с държавни чиновници, живущите схващат, че стартиралите изкопни дейности са за изработката на нова детска площадка - тази информация зарадвала Пловдивчани, само че се явява различен проблем.

Според Диана Рашкова, позиционирането на новата детска площадка, е извънредно неуместно. Отреденото място за създаване на площадката се намира под прозорците на жилищния блок, а от там постоянно хвърчали предмети, което може да докара до неприятни произшествия.



Ето какво написа Диана Рашкова:

" Моля да забележите къде тъкмо са решили да вършат новата детска площадка, тъкмо под прозорците на 14 ет блок. Имайки поради културните разлики, много постоянно от блока хвърчат предмети иедва ли някоя майка би рискувала живота на детето си. Второ - спокойствието на живущите на ниските етажи към този момент ще е мираж. И трето - има задоволително пространство в тази затревена повърхност, в която този план може да се реализира, като се създадат обикновени разумни заключения за положителното на децата и на живущите. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР