През 2019 ще бъдем смели в избора на цветове както

...
През 2019 ще бъдем смели в избора на цветове както
Коментари Харесай

Какво ще виждаме навсякъде около нас през 2019

През 2019 ще бъдем смели в избора на цветове както за дрешника, по този начин и за косите и устните. Блясъкът се резервира като тренд, а една нова мода по ултра късите бретони ще ни залее. Ето какво ще виждаме към нас през новата година:

В какво ще бъдем облечени

През 2019 няма да липсват сантименталните плисета, експанзивните неонови цветове и закачливите ресни. Още от пролетта ще виждаме на всички места модели на поли и рокли със ситни плисета, по-ситни от нормалното, които придават приказност, въздушност и палавост на материята.

Още от края на 2018-а кланът Кардашиян доста мощно нарежда неоновите цветове като съвременни. Кайли се появи в блестящо оранжево, в това число и по колите си, а Ким като че ли заложи повече на зеленото и розовото. Можете да решите облеклото си в един неонов цвят, в случай че сте супер смели, да заложите на най-малко два в композиция.

Пайетите като че ли не са излизали от мода в последните години. Е, 2019-а също ще бъде белязана от тях. Големите шапки пък ще бъдат главен аксесоар напролет и лятото, по тази причина в случай че нямате шапка с голяма външна страна, в този момент е моментът да се сдобиете с нея. За всекидневието пък цялостен шлагер ще бъдат дългите, комфортни и мекички жилетки. А в случай че желаете визията ви са бъде по-богата и луксозна, спрете се на сатенена или копринена риза.

Супер забавен факт е, че в последните месеци в Пинтерест търсенето на сатенени топове се е повишило с над 230% и анализаторите са безапелационни, че това ще в водеща фешън наклонност.

И на последно място - късите карирани поли с висока талия ще са цялостен шлагер.

Косата през 2019

Основна водеща наклонност ще бъдат лилавите и люляковите нюанси на косата, по тази причина в случай че сте от по-смелите, в този момент е моментът! Сребристите и сиви нюанси в косата също се резервират като настоящи. Освен това ще бъдат доста настоящи и възкъсите бретони, които се назовават cropped bangs.

Гримът през 2019

В грима един от главните акценти ще бъдат устните в ярки и доста наситени цветове. От класическо алено, през наситено розово, до сантиментално лилаво. Освен това блясъкът ще доминира на всички места - от кожата, през устните, до клепача. И на последно място - тази година се чака и взрив на ламинирането на мигли и към този момент девойките няма да се снабдяват с 3D и 15D мигли, а просто ще ги извиват, с цел да наподобяват красиви и естествени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР