През 2019 г. бяхме много изненадани от новината за развода

...
През 2019 г. бяхме много изненадани от новината за развода
Коментари Харесай

Колко милиарда е дарила бившата на Джеф Безос за една година

През 2019 година бяхме доста сюрпризирани от новината за развода на Джеф Безос и Макензи Скот. Тогава раздялата им породи доста полемики, а за къс интервал от време тя се трансформира в една от най-богатите дами в света.
 Макензи Скот, някогашната брачна половинка на Джеф Безос и впечатляващото подаяние от 436 милиона $
За какво Макензи Скот даде 436 милиона

Какво направи някогашната брачна половинка на Джеф Безос

Макензи Скот обаче даде да се разбере, че ще подари всички пари, които получи след развода, на благотворителни организации. И по традиция в края на всяка година някогашната брачна половинка на Джеф Безос дава доклад за това какъв брой е дарила през миналите месеци.

2.15 милиарда $ - толкоз е дарила Макензи Скот за щедрост през 2023 година Като 360 организации са били облагодетелствани от нейните дарения. В доклада си обаче Скот не дава изясненост на коя организация какъв брой пари е дарила.
 Снимка 489992

Като по-голяма част от въпросните организации са основани в Съединени американски щати. От Fortune напомнят, че за разлика от множеството филантропи Макензи Скот не подарява парите си през фондация, посредством което заобикаля да бъде задължена да даде повече детайлности.
 Макензи Скот, Дан Джюет и новината за развода на някогашната брачна половинка на Джеф Безос
Макензи Скот се развежда още веднъж

Не ѝ върви в любовта на някогашната брачна половинка на Джеф Безос

От 2019 година досега Скот е дарила впечатляващите 16.5 милиарда $ на над 1900 неправителствени организации. Според показателите на Bloomberg, сега положението на някогашната брачна половинка на Безос се равнява на 33.7 милиарда $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР