През 2019 г. бях избран за президент на РС Македония

...
През 2019 г. бях избран за президент на РС Македония
Коментари Харесай

Пендаровски потвърди: Подкрепям договора с България до последната буква

През 2019 година бях определен за президент на районен съд Македония с директна поддръжка за контракта с България от 2017 година Договорът по този начин, както е написан, го поддържам до последната писмен знак.
Това съобщи президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски, отговаряйки на въпрос на БГНЕС дали поддържа контракта от 2017 година и по-конкретно в частта за общата история.
 Заев: Европейският дух на Пендаровски и Радев ще бъде тласък за крачка напред Заев: Европейският дух на Пендаровски и Радев ще бъде тласък за крачка напред
Европейският дух на президентите на Северна Македония и България Стево Пендаровски и Румен Радев ще даде подтик на процеса за намиране...
Президентите на районен съд Македония и България са на едно свято за нашите нации място - където папа Адриан ll освещава книгите, написани от Светите братя Кирил и Методий.
„ Изключително мощен знак, че навръх това свято място президентите на районен съд Македония и на България насочат ясно обръщение към нашите жители за съдействие, за доверие и другарство ”, сподели българският държавен глава Румен Радев.
Той съобщи, че би трябвало да търсим всевъзможни благоприятни условия, пътища на съдействие и намиране на решения и на най-сложните проблеми, които стоят пред двете страни.
“И през днешния ден мога да ви уверя, че България е готовамежду нашите две страни, за развиване на стопански, търговски, просветителни връзки ”, сподели българският президент.
 Столтенберг: В рамките на НАТО може да се изградят несъгласията сред София и Скопие Столтенберг: В рамките на НАТО може да се изградят несъгласията сред София и Скопие
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че различията сред България и Северна Македония като съдружници могат да се изг...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР