През 2018 година Volkswagen показа третото поколение на своя най-голям

...
През 2018 година Volkswagen показа третото поколение на своя най-голям
Коментари Харесай

Фолксваген разкри новия Touareg с атрактивна визия

През 2018 година Volkswagen сподели третото потомство на своя максимален кросоувър за Европа - Touareg.

Моделът се отличаваше фрапантно от своя предходник, както образно, по този начин и софтуерно. Сега, пет години по-късно, виждаме и обновената версия на Touareg Mk3, която ни показва по-атрактивна визия и още нови технологии.

Започвайки с измененията извън, предницата на Touareg е получила нови светлини с LED матрична технология и светеща линия по продължението на предната решетка, която също е актуализирана.

В взаимозависимост от равнището на съоръжение получавате и друг дизайн за броните с по-агресивна визия за R и R-line модификациите.

Предните светлини са с над 38 хиляди самостоятелни диода, които осветяват пътя без да пречат на движещите се насреща. Фаровете получават и новия дизайн на марката с три “L ” детайла, които се следят и при обновените задни светлини. В задната част следим още и първата за европейски модел светеща задна емблема.

В интериора измененията са минимални, като общоприетоо към този момент получавате 12-инчов екран пред лидера и 15-инчов екран за инфотеймънт системата. Дисплеите са актуализирани за по-добра резолюция, а от Volkswagen са създали и нов програмен продукт с по-добра поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay.

Под капака ще откриете единствено V6 мотори, защото дизеловият V8 дизел, употребен и от Bentley Bentayga и Audi SQ7, бе употребен за последно през 2021 година

Има пет разнообразни версии, от които можете да избирате, като се стартира с 3,0-литров V6 бензинов мотор с турбокомпресор, предлаган с 335 к.с. От страна на дизеловия мотор 3,0-литровият V6 TDI може да бъде с мощ 228 к.с. или 282 к.с. Ако желаете електрифицирано задвижване, eHybrid съчетава 3,0-литров V6 бензинов мотор с електромотор за систематична мощ от 375 к.с., която се усилва до 456 к.с. за върховата версия Touareg R.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР