През 2017 г. обаче умира и 40-дневната им дъщеря Любомира.

...
През 2017 г. обаче умира и 40-дневната им дъщеря Любомира.
Коментари Харесай

България Не Помни Подобно Чудо: Отнеха 11-Те Деца На Ивелина И Красимир! Вижте Каква Е Причината!

През 2017 година обаче умира и 40-дневната им щерка Любомира. В известието за гибел една от аргументите е недохранване, само че повода за него все още към момента не е изяснена.

Пет месеца по-късно Окръжната прокуратура в Русе образува досъдебно произвеждане и разпорежда на следствието да проверява гибелта и на двете деца. Разпитите не престават към този момент осем месеца. Съмненията са както за немарливост от страна на родителите, по този начин и за лекарска небрежност, проявена от персоналния доктор на децата.

През последните месеци многодетното семейство живее в къща чартърен в Русе, само че на 28 януари тази година в нея избухва пожар и то остава без дом. Малко по-късно обществените чиновници извеждат 11-те деца от фамилията, като декларират, че те са непрекъснато неглижирани от родителите, които не поставят задоволително грижи за тях. За децата нямало задоволително храна, хигиената била доста неприятна, а изискванията в дома на Ивелина и Красимир - мизерни.

Родителите обаче са безапелационни, че си гледат децата добре и се оправят с грижите, макар че работи единствено бащата.

" Толкова години сме ги гледали и без помощта на обществените. Работя като водач в русенска компания, а жена ми взима детски. Справяме се. Искаме да се грижим за децата си. Ние искахме огромно семейство, а и брачната половинка ми не искаше да прави аборти ", сподели пред Нова телевизия Красимир Тодоров.

Началникът на отдел " Закрила на детето " в Русе Милена Неделчева изясни, че децата са изведени, тъй като непрекъснато са неглижирани и оставяни сами.

" При едно от домашните визити беше открито, че две от децата си играят с пламнал огън. Бяха отворили малката врата на печката. Освен това имат паразити, в жилището няма кревати за всички деца, нито място, където да учат ", добави Неделчева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР