През 2017 г. Nasdaq прогнозира, че електронната търговия ще представлява

...
През 2017 г. Nasdaq прогнозира, че електронната търговия ще представлява
Коментари Харесай

5-те най-печеливши категории за стартъпи в електронната търговия за 2021 г.

През 2017 година Nasdaq предвижда, че електронната търговия ще съставлява 95% от покупките до 2040 година Дори пет години по-късно тази към този момент забележителна прогноза за пазарен преход беше в допълнение ускорена от пандемията Covid-10. Въпреки протоколите за здраве и сигурност, предопределени да върнат хората от домовете им и в магазините, множеството към момента са склонни да пазарят онлайн.

Тенденциите при извършване на покупки варират според от страната, само че електронната търговия ви дава опция за световен пазар. Това ще усили опциите за триумф в бизнеса, изключително в случай че намерите ниша измежду най-ефективните категории. Скорошен разбор на Oberlo класира категориите за извършване на покупки във връзка с приходите в международен мащаб. Ето кои са първите пет най-успешни категории за тази година.

1. Мода

Най-големият мотор в електронната търговия сега е модата, като се чака потребителите да похарчат близо 760 милиарда $ за покупки тази година. Всъщност, повече от 25% от всички долари, които потребителите харчат онлайн, се изразходват за мода и се чака тези цифри да се усилят. Водещият европейски онлайн фешън търговец на дребно, Zalando, означи растеж на брутната си стойност на стоките с 34% през второто тримесечие на 2020 година, а пазарът на спортни дрехи за свободното време се чака да се радва на смесен годишен ритъм на напредък от 6,7% до 2026 година
Затварянето на магазини по време на пандемията освен реалокира покупките онлайн: хората също харчат повече. Скорошно изследване на Experian откри, че 11% от хората оповестяват, че харчат повече пари за облекла, в сравнение с преди пандемията, което е 5% чисто нарастване по отношение на миналата година. Все повече борбата на модата за привличане на клиенти се основава до запаметяващото се потребителско преживяване, тъй че даже в този мощно конкурентен бранш онлайн започващият бизнес има късмет за триумф.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР