През 2011 година едно никому неизвестно момиче стана Мис България“.

...
През 2011 година едно никому неизвестно момиче стана Мис България“.
Коментари Харесай

Пътят от Казанлък до Канада: Ваня Пенева

През 2011 година едно никому незнайно момиче стана „ Мис България “. 23-годишната тогава Ваня Пенева получи короната от предшественичката си Ромина Андонова, която през днешния ден публиката познава като водеща на „ Съдебен спор “ и довчерашна панелистка при Гала. Наследничката й Ваня бързо навлезе в стилните и светските среди и бе мечтана от много заможни мъже. През годините казанлъчанката настойчиво криеше мъжете, с които има връзки. Преди 6 години хубавицата се похвали, че е забила някогашния народен представител от Реформаторския блок Антони Тренчев, който се оказа нейният златен билет в живота.

Докато беше народен представител, Тренчев бе спряган за неоспорим секссимвол №1 в родната политика и даже го назоваха „ Ален Делон в Народното събрание “. По него си паднаха не една и две национални представителки, както и доста журналистки. Говореше се, че от всичките си ухажори той избрал най-влиятелната – някогашната еврокомисарка Меглена Кунева, тъй като непрестанно бе в компанията й. Оказа се неистина, Кунева била близка другарка на майка му – уважаваната бизнес дама Илиана Алипиева, вносител на куп международни фешън марки за България. Връзката сред Ваня и Антони се разви бързо и миската роди щерка от Тренчев. В началото на седмицата тя се е сдобила и с второ дете от него – този път наследник, научи „ Уикенд “.

Антони се прочу със абсурда с сдружението за търговия с криптовалута „ Нексо “. Срещу компанията се води следствие и от ФБР за измами в изключително огромни размери и заблуждение на вложители. Дружеството, ръководено от някогашния народен представител от Реформаторския блок, е подвело клиентите си, заблуждавайки ги, че е записано за продажба на скъпи бумаги и артикули. Стана известно, че през платформата са осъществени покупко-продажби на колосална стойност – над 94 милиарда $. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата правиха инспекции в офисите на компанията след обвинявания, че един от клиентите на крипто борсата е финансирал терористични дейности. Четирима българи бяха упрекнати в присъединяване в проведена незаконна група за пране на пари и компютърни измами, съгласно проверяващите случая. Прокурорите започнаха следствие на „ Нексо “ за хипотетични противозаконни дейности, като бяха осъществени обиски в офиса на компанията и още много места в София.



Скандалът избухна през септември 2022 година, а моделката и мъжът й незабавно избягаха в чужбина. Двойката първо беше в Дубай, след това на Бахамските острови, а от няколко месеца са се открили в Канада, където при започване на седмицата се роди второто им дете. Ваня Пенева стана майка на дребната Никол през 2021 година, а неотдавна отново забременя от някогашния народен представител и към този момент го подари със наследник. Двамата са сключили скрито брак през лятото, с цел да са законно семейство и по-лесно да се снабдят с канадски паспорти, с цел да останат недосегаеми за родното и европейското правораздаване.

Близки до миската издават, че тя не изпитвала компликации преди раждането на първото им дете, тъй като разполага с детегледачка, която е компактно със фамилията, оказва помощ им с гледането на 3-годишната Никол. Единственото стеснение е, че наследницата на мръсните пари от „ Нексо “ е трябвало да прекъсне детска градина до раждането на дребното й братче.

От най-близки на миската знаем, че тя е имала огромни компликации със забременяването, като и първото, и второто дете са заченати посредством ин витро процедура. От хормоналното лекуване, за реализиране на сполучлив ин витро опит, Ваня Пенева качва по 20 кг и за двете си бременности. Антони Тренчев държи персоналния им живот в незнание за медиите и не позволява на миската да разгласява в обществените медии нищо, обвързвано със фамилията им. Едва неотдавна носителката на купата „ Мис България “ качи снимки с огромния си стомах.

Ваня Пенева и крипто фараонът към този момент са публично женени. Но грандиозното празненство се чака през лятото на 2024 година Нямат самообладание да се приберат в тузарското си имение на Лазурния бряг незабавно след раждането на детето и оправяне на документите му.



Близки на миската описват по какъв начин е съумяла с дългогодишно самообладание да промени Ален Делон на политиката, крипто боса на България и най-желания плейбой и да го трансформира в послушник, който водят за носа. Тя следи всяка негова стъпка изкъсо, а той трепери за нейното благополучие.

Известно е, че най-голямата уязвимост на Тренчев е майка му, която е била непрестанен сателит в неговия живот и не се е откъсвала от младото семейство. Но Ваня е съумяла да извоюва брачна половинка си от майка му. Въпреки това Илияна Алипиева не е повлияна надълбоко от тази смяна в сина си, тъй като намира нов сателит в живота си – много по-млад от нея сътрудник.

През годините Ваня Пенева бе спрягана за близка до всевъзможни мастити предприемачи, измежду които и братя Диневи. В общи линии обаче, хубавицата съумя да резервира репутацията си неопетнена.

„ В живота си имам избрани цели, които последвам. Не мога да ги нарека фантазии, само че са цели. Не желая да стана преподавател, тъй като е доста мъчно. Искам да се занимавам с публицистика “ – споделя малко след спечелването на състезанието казанлъчанката, която още тогава е търсила по-лесен метод за популярност и разцвет. Журналистиката й се е коствала по-лесна от преподаването на деца и като нищо щяхме да я гледаме в „ На кафе “, само че не й се наложи да се бута по малките екрани, тъй като си откри богат мъж. Днес 36-годишната миска е удовлетворена от живота си и към този момент още веднъж е щастлива майка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР