През 2006 г., прага на къщата на Биг Брадър прекрачиха

...
През 2006 г., прага на къщата на Биг Брадър прекрачиха
Коментари Харесай

15 години по-късно и на косъм от затвора: Пацо от Big Brother с красива дъщеричка и семейство

През 2006 година, прага на къщата на " Биг Брадър " прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир. Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който бе прочут със своята пристрастеност към футбола и дамите. Играта обаче стана по-пикантна, когато той за малко да се забърка по-сериозно с различен участник - Пеньо, който през днешния ден се подвизава под името Парис. В изявление Пацо показа, че не е виждал Пеньо от 2008 година, схванал, че бил сервитьорка в Стара Загора, само че към днешна дата не е известно дали това е още по този начин.

Виж още:

Е, всички си спомняме тази занимателна история, само че 15 години по-късно всичко наподобява много по-различно в живота на Пацо. Днес той е по-голям, освен на години, само че и разбиранията му за живота са се трансформирали много повече. В наши дни Панайот е благополучен баща на прелестно момиченце, която се споделя Никол и е от неговата брачна половинка Рени. Жената на Пацо е извънредно красива, а дребното им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в изявление, че дребната Никол много наподобява на майка си. 

Виж още:

В професионален проект Пацо показа преди време за " България Днес ", че е шеф на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом той. Първото му висше обучение е точно обществени действия и тази работа несъмнено му е била много на сърце. Любовта към футбола е останала, само че не се занимава доста интензивно, от време на време взе участие в благотворителни мачове. 

През 2017 година, името на Панайот бе забъркано в съществено закононарушение. Той бе упрекнат, че е провел незаконно казино в неработещото заведение на татко си и го грозяло влизане в пандиза, въпреки да не е взел участие в залаганията. Пацо не е коментирал тематиката с детайлности, само че пред същото издание е споделял, че към този момент всичко било минало. В началото на годината някои медии писаха, че риалити звездата е отървал кожата от пандиза, след съглашение с прокурор. Пацо си бил обезпечил пробационен режим в границите на половин година и наложителна регистрация по местоживеене.

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР