През 2004 г., за пръв път в България започна излъчването

...
През 2004 г., за пръв път в България започна излъчването
Коментари Харесай

Какво се случва с Гроши 17 години след първия Биг Брадър?

През 2004 година, за пръв път в България стартира излъчването на международното риалити предаване Big Brother, в което група непознати са затворени за няколко месеца в един дом, изцяло откъснати от действителността. Подобни излъчвания по това време бяха изцяло нови за родния ефир и приковаваха милиони пред екраните. Толкова ново и друго бе, че улиците безусловно опустяваха през седмицата, когато се излъчваше нов епизод на " Биг Брадър ". От няколко години шоуто към този момент не се излъчва в страната ни, само че някои от участниците към момента се помнят.

17 години по-късно Гроши е все по този начин ухилен и гледащ на живота от радостната му страна. Само той си знае по какъв начин се оправя с компликациите, само че като че ли е запазил постоянно положителното си въодушевление и шегаджийски темперамент. Светлин Шевров, както е името на Гроши, през днешния ден се занимава с разработване на мебели в профилиран завод, а светската страна на живота от дълго време я е не запомнил, въпреки да го виждаме на фотоси с фолк дивата Луна. Припомняме, че точно Гроши бе първият дисквалифициран от предаването, тъй като дружно с Найден се забърка в противен скандал. Днес обаче Светлин е виновен мъж, вървящ по своя път и изпълняващ задачите си, написа Хотнюз.
 Какво се случва с Гроши 17 години след първия

Макар и доста трудолюбив и деликатен, Гроши въпреки всичко е запазил купонжийското в себе си и постоянно споделя във Facebook фотоси от разнообразни празненства и събирания с близки. Неговите виртуални другари се забавляват с пиперливите му постове и фотоси, само че въпреки всичко някои неща не се трансформират за цялостен живот. Когато обаче работи, Гроши е прецизен и е прочут като много добър занаятчия, а сътрудниците го хвалят, че не се държи като човек, който се е записал в историята на родната риалити телевизия като бунтовник.
 Какво се случва с Гроши 17 години след първия

" Участието в " Биг Брадър " бе доста значимо за мен, въпреки че тогава бях доста сдухан. Влиянието от това присъединяване върху живота ми продължи към година, когато живеех от извоюваните пари ", сподели преди години в изявление Гроши и добави, че в България риалити героите са станали прекомерно доста и по тази причина да се живее на остарели лаври не е добра концепция.

 Какво се случва с Гроши 17 години след първия

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР