През 2003 година когато Борисов беше главен секретар и имаше

...
През 2003 година когато Борисов беше главен секретар и имаше
Коментари Харесай

Ген. Атанасов посочи връзка между Борисов и Върбакови

През 2003 година когато Борисов беше основен секретар и имаше всеобщи разстрели на знакови лица, едно от лицата беше Тодор Толев, прочут като Бялата лисица. Този човек е доста непосредствен с Борисов и са имали общ бизнес -обща компания в Харманли. Този човек е уредникът на онази огромна спекулация с импулсите, където е компанията на Славчо Върбаков. Те са толкоз доста обстоятелства, свързани с това обграждане на Борисов, когато е бил в охранителния бизнес. "
Това съобщи водачът на водачът на ДСБ Атанас Атанасов в изявление за bTV.
Според него " в алчността си една група хора желаят да получават хапки от българската стопанска система, които в един миг ще продадат шалтера на електричеството. Аферата е доста грозна и главната цел е придобиване на дружество е ежемесечно придобиване на големи пари в кеф над 100 млн. месечно. "
Относно абсурда с съветския патриарх Атанасов сподели:
" Предизборната акция на Путин се организира на българска територия. Патриарх Кирил също взе участие в нея, тъй като в Русия църквата е част от службите, а и Путин и Кирил са били сътрудници в Комитет за Държавна сигурност (на СССР), те би трябвало да да си оказват помощ един на различен. "
В някакъв смисъл Борисов и Радев би трябвало да почерпят Валери Симеонов, тъй като той ги остави в сянка, вместо да защитят суверенитета на българската страна. Защо не излезе президентът да каже какво мисли във връзка с държанието на този човек. Борисов незабавно се обади на Путин: " Извинявай тук някакъв проблем е станал, но ще забележим за Белене какво ще вършим? ". Това е срамно държание ", добави още Атанасов.
На въпрос дали е разтърсена така наречен " дребна коалиция " Атанасов отговори:
" Те спрели ли да се клатят? И дребната и огромната коалиция са от скандал в абсурда – единият затваря другия. Вече не мога да схвана кой скандал кой прикрива. Истината е, че властта не се оправя с ситуацията в страната. Определени битови случки разпалват публичните настроения. "
Според Атанасов смяната в Наказателния кодекс във връзка с неизбежната самозащита не е верен ход:
" Дори Сотир Цацаров и Лозан Панов застанаха на едно мнение, представяте ли си? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР