През 2003 г., благодарение на хитовия сериал Ориндж Каунти -

...
През 2003 г., благодарение на хитовия сериал Ориндж Каунти -
Коментари Харесай

Вижте как изглежда днес красивата Миша Бартън от Ориндж Каунти

През 2003 година, с помощта на хитовия сериал " Ориндж Каунти - кварталът на богатите ", необятната аудитория имаше опцията да надзърне в първокласния живот на фамилиите, чието всекидневие минава в големите и красиви къщи в калифорнийския окръг, посочени за най-скъпите частни постройки на планетата.

Дори човек да е позабравил сюжета на шоуто, убеждаващо фена, че проблемите на хората с неограничени благоприятни условия не са по-различни от тези на " простосмъртните ", то сигурно и до през днешния ден си спомня прелестната Миша Бартън, влезнала в ролята на най-популярната ученичка от гимназия " Харбър " в Ню Порт - Мариса. Красивото момиче, чийто свят се прекатурва след появяването на проблематичния младеж от Чино - Райън Атууд, който семейство Коен приютява в своя дом... или по-точно в къщата до басейна си, написа life.dir.bg.

Образът на Мариса Купър изстреля 17-годишната тогава англичанка измежду звездите, блестящи на холивудския звезден хоризонт, само че през днешния ден тя като че ли изцяло изчезна от светлините на прожекторите, а името ѝ се загатва все по-рядко, карайки нейните фенове да се питат какво се случи с нея.

За да дадем отговор на този въпрос, взехме решение да разберем какво се случва с нея. Но дано първо си напомним емблематичната ѝ роля.

Славата връхлита Миша с цялостна мощ през 2003 година, когато облича дизайнерските облекла на Мариса Купър в " Ориндж Каунти - кварталът на богатите ". Сериалът на " Fox " бързо става шлагер, трансформирайки Миша в едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса. До края на първия сезон на предаването тя е звезда, спечелила обожанието на публиката, както и интереса на таблоидите, които не стопират да пишат за нея. В началото на третия сезон, когато е на 19 година, изкарва задоволително от работата си, с цел да си купи огромна къща в Бевърли Хилс, в която се настанява дружно с родителите си, макар че продължава да пътува, разпределяйки времето си сред Ел Ей и Ню Йорк. След довеждане докрай на междинното си обучение, въпреки към този момент да е одобрена актриса, тя се записва на курсове в Кралската академия за трагично изкуство в Лондон, поради които постоянно лети през океана.

Междувременно външният ѝ тип е високо оценен от мъжките списания, които я слагат в своите ранглисти. В " 100 най-привлекателни дами в света " английското издание на " FHM " ѝ отрежда 21 място, а американското - 52 място. " Maxim " също я класира на 21 позиция в техния лист, а артистът Розино Смит даже ѝ посвещава една от песните в албума си " Blurry Summer " от 2005 година, която носи нейното име.

Публикация, споделена от (@mischabarton) на Юли 6, 2016 в 2:41 PDT

Отстрани наподобява по този начин, като че ли Миша живее в съвременна холивудска приказка, само че действителността е малко по-различна. Подобно на всички останали известни лица, тя също заплаща скъпата цена на лъскавия живот.

Успехът на шоуто е голям, което принуждава артистите да работят съвсем непрекъснато, с цел да поддържат високия му рейтинг, наред със зрителския интерес. В даден миг натоварването става толкоз огромно, че екипът стартира постоянно да дава на изтощената Миша мощни медикаменти, за да продължи да извършва уговорките си пред камера. В този интервал има единствено 8 почивни дни годишно и е на лимита на силите си.

Причината е, че сценаристите концентрират огромна част от историята към нейната героиня, която непрестанно търпи промени, тъй че е немислимо Бартън да отсъства даже и в един от епизодите.

" Мариса просто се изчерпа... Поставихме я в толкоз доста обстановки и разнообразни сюжетни линии, че в последна сметка доближи своя предел. Самата аз усещах, че няма какво повече да даде на шоуто ", споделя в свое изявление актрисата.

След като екранният ѝ персонаж умира в автомобилна злополука и тя напуща един път вечно " Кварталът на богатите ", животът ѝ се прекатурва с главата надолу. Противно на предстоящото, достиженията ѝ стопират да се нижат едно след друго, а кариерата ѝ напуща висините и потегля стремително надолу. Продукциите, в които взе участие, не стават известни, само че това надалеч не е главният проблем.

През декември 2007 година Миша е задържана за шофиране в нетрезво положение и без годна книжна, също така служителите на реда откриват марихуана в автомобила ѝ. Пускат я под гаранция от 10 хиляди щатски $, само че два месеца по-късно я осъждат на 3 години пробация.

Инцидентът измества фокуса на медиите, до неотдавна градили ѝ облика на момиче за образец, който попада върху персоналните ѝ несполуки и неточности. Следват голям брой изявления, описващи проблемите ѝ с алкохола, които след известно време се трансформират по-скоро в злонамерени мнения, присмиващи се на смяната в тежестта ѝ.

През 2008 година фрагментите на папарак, снимал актрисата по бикини на отмора в Австралия, отприщва нова вълна от подбив в пресата, чиито обект са несъвършенствата по тялото ѝ.

" Миша Бартън с целулит на 80-годишна жена ", гласи едно от многото безмилостни заглавия, родили се от фотографиите.

Ядосана от подигравките, близка на звездата обществено оспорва достоверността на изображенията, заявявайки, че те са минали през обработката с Фотошоп, с цел да подронят в допълнение престижа ѝ.

" Тя въобще не наподобява по този начин! Две седмици преди да замине за Австралия, се появиха нейни фотоси от плажа в Калифорния, на които ясно си проличава, че истината е напълно друга от това, в което се пробват да ни убедят ", споделя приятелката ѝ.

Несгодите ѝ обаче напълно не свършват тук. През 2009 година, след посещаване при ортодонт, Бартън наложително постъпва в психиатрична клиника, където остава в продължение на 2 седмици. Причината е, че се бори със сестрите, които отхвърлят да я пуснат от кабинета, макар че е декларирала, че не желае да бъде там.

" Ако някой реши, че си депресиран или си заплаха за самия себе си, то могат да те задържат срещу личната ти воля, принудително... Аз изпитвам смут от игли, ето за какво откакто разбрах, че е нужна анестезия, я отхвърлих. Те обаче упорстваха за такава. Тогава споделих, че желая да си потегли, само че те ми попречиха. Накрая извикаха полиция ", изясни по-късно Миша.

Но, както се споделя, злото в никакъв случай не идва единствено и скоро момичето се убеждава в правотата на тези думи от първа ръка. В началото на идната година хазяинът на апартаментът ѝ в Ню Йорк повдига дело против нея, потвърждавайки, че от три месеца не е получавал наема за жилището, възлизащ на общо 7 хиляди $.

Публикация, споделена от (@mischabarton) на Май 10, 2020 в 2:00 PDT

През 2015 година звездата дава на съд майка си Нуала за заграбване на къщата в Бевърли Хилс и огромна част от хонорарите ѝ през годините. Освен това, откакто правосъдните борби най-сетне завършват, в интернет пространството изтича секс запис с нея, който е следващият скандал, с който Миша би трябвало да се оправи.

Преди пандемията от ковид да избухне и да завладее света, тя взе участие в риалити предаването на MTV - " The Hills: New Beginnings ", а наскоро и в лентата " Spree ". Но премеждията, през които мина, се отразиха на Миша, която в един миг фрапантно качи непотребни килограми. И макар обстоятелството, че след това съумя да се отърве от тях, през днешния ден не наподобява тъкмо по този начин, както всички си я спомняме в " Ориндж Каунти ".

Публикация, споделена от (@mischabarton) на Юли 27, 2020 в 4:44 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР