През 2002 г. новороденото бебе Лия Олдридж от Обединеното кралство

...
През 2002 г. новороденото бебе Лия Олдридж от Обединеното кралство
Коментари Харесай

Британско семейство 3 пъти погребва бебето си, защото полицията го връща на части! Тереза Мей е бясна

През 2002 година новороденото бебе Лия Олдридж от Обединеното кралство умира от мозъчен кръвоизлив. По време на следствието излиза наяве, че татко й Андрю Ашурст е отговорен за гибелта, защото се опитал да успокои плачещото бебе, люлеейки го прекомерно мощно. След инспекцията съдът признал индивида за отговорен за убийството и го осъдил на три години затвор. Тялото на Лия бе върнато на фамилията й, с цел да се направи заравяне, съобщи The Sun.

15 години след трагичния инцидент се оказва, че някои от органите на бебето все още се съхранвят в полицията. Те били предадени на роднините на Лия, които през 2017 г. бяха принудени да направят ново погребение.

А само преди месец стана известно, че черният дроб на момичето все още е в експертите по съдебна медицина. В резултат на това семейството на Лия трябваше отново да проведе погребална церемония - трета поред.



Тази история толкова разгневи британското общество, че самата Тереза ​​Мей бе принудена да направи официално изявление. Тя нарече ситуацията с тялото на Лия Олдридж абсолютно ужасна и увери, че случаят е взет под особен контрол. Случаят се проверява.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР