През 1992 г. обявява 3 декември за . Целта е

...
През 1992 г. обявява 3 декември за . Целта е
Коментари Харесай

Партия МИР поздрави хората с увреждания в България

През 1992 година афишира 3 декември за. Целта е непрекъснато да бъдат стимулирани политиците и институциите да подхващат дейности, с които да се подсигурява достъпът до общата архитектурна среда на хората с увреждания, достъпът до общообразователната система, до общия пазар на труда, до информация и до процесите на разработване и взимане на политически решения, които имат отношение към тях.
По мотив на Международния ден на хората с увреждания ръководителят на поздрави хората с увреждания в България:
" Уважаеми дами и господа,
скъпи другари,
приветствам Ви с Международния ден на хората с увреждания. Желая Ви здраво здраве, благополучие, мир и благоденствие. Бъдете все по този начин борбени и с висок дух и морал продължавайте да преодолявате ежедневните компликации пред Вас. Българската страна в последните 30 години е огромен дебитор към всички хора с увреждания и в неравностойно състояние в България, само че знайте, че българското общество стои зад Вас и съм уверен, че с общи старания ще преодолеем всяко затруднение и компликация. 
Благодаря Ви за дейната и непримирима гражданска позиция и по тази причина че сте образец по какъв начин с воля и силата на духа може да бъде преодоляно всяко затруднение!
Ние, членовете и симпатизантите на Политическа партия МИР, сме солидарни с Вас и ще продължаваме да се борим за налична архитектурна, просветителна, здравна, осведомителна и трудова среда за всички хора с увреждания с България.
Скъпи другари, знайте, че постоянно и когато и да е може да разчитате на нашата поддръжка ".
Симеон Славчев се обърна и с апел към българското общество да бъде толерантно и солидарно и да подаде ръка на всеки, който има потребност от помощ и поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР