През 1972 година на пазара се появява малък двуврат хечбек,

...
През 1972 година на пазара се появява малък двуврат хечбек,
Коментари Харесай

Honda Civic навърши 50 години

През 1972 година на пазара се появява дребен двуврат хечбек, който за първи път показва името Civic пред необятната аудитория. Днес, 50 години по-късно, японците показаха 11-тото потомство на модела и се похвалиха с над 27.5 милиона продажби в целия свят.
`Honda

Първоначално Civic излиза на пазара като субкомпактен модел, само че това се трансформира при започване на този век, когато се появява седмото потомство Civic, което към този момент позиционирано сред Honda Fit/Cityи Accord в портфолиото на марката. Въпреки, че колата се предлага в целия свят, то постоянно версиите и модификациите варират според от пазара на който се продават.
`Honda

Голяма част от триумфа на Civic се дължи на мощните му години при започване на производството, когато от Honda съумяват да продадат над 1 милион броя в границите на четири години. Седем години след началото на модела се появява и втората генерация, последвана от третото потомство единствено четири години по-късно. През идващите 17 години колата минава през няколко разнообразни метаморфози, когато е показано и по-голямото седмо потомство.
`Honda

През 2015 година на пазара се появи напълно нов модел, който радикално промени дизайна на модела и добави нови мотори и технологии. Сега, тъкмо 50 години след дебюта, към този момент видяхме 11-тото потомство на Civic, а напълно скоро чакаме и най-мощната версия с означението Type R.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР