През 1967 г. Дани Лайън създава фотокнигата The Bikeriders, в

...
През 1967 г. Дани Лайън създава фотокнигата The Bikeriders, в
Коментари Харесай

The Bikeriders с Том Хорди и Остин Бътлър - и възходът, и падението на една мото банда

През 1967 година Дани Лайън основава фотокнигата The Bikeriders, в която улавя духа на мото културата от средата на предишния век. Сега, повече от половин век по-късно сценаристът и режисьор Джеф Никълс пресъздава историята, разказана в фотоси, само че този път във филм.
 Masters of the Air с Остин Бътлър и Калъм Търнър - сериалът за водачите на изтребители от Втората международна война
Колко мъчно се снима сериал за Втората международна война

Masters of the Air лети високо в небето

Той също носи заглавието The Bikeriders и наблюдава възхода и падението на една съответна мото тайфа - " Вандалите " от Чикаго, предвождани от Джони (в ролята е ).

" Снимките на Дани са необикновен портрет на една комплицирана субкултура. Дрехите, косите, моторите, лицата и личностите, които той документира, ми дадоха всичко належащо, с цел да изобразя пълнокръвно хората от това време и място. Очарован съм от обстоятелството, че неговите фотоси и изявленията могат да бъдат по едно и също време сантиментални и неподправени. Подобно на мотоциклетите, те съдържат различие. Те са красиви и рискови, привлекателни и плашещи ", споделя режисьорът Джеф Никълс пред Entertainment Weekly.

В неговия The Bikeriders ролята на фотографа Дани Лайън е поверена на Майк Файст, който предишния месец гледахме във превъзходния. Новият филм на Никълс обгръща интервала от няколко години сред 60-те и началото на 70-те, когато Лайън се среща с Бени (), който е член на " Вандалите ", и брачната половинка му Кати ().

Голяма част от The Bikeriders се концентрира към интервютата на Лайън с Кати, а Джеф Никълс структурира сюжета си към три разнообразни диалога през три разнообразни години: 1965, 1969 и 1973. Чрез този метод той показва възхода и падението на мото клуба - от романса и оптимизма през ранните дни до мъчителната откровеност и деструктивни събития от по-късните години.

" Избрах да прескачам сред трите изявленията през целия филм. Това не е стандартен избор, само че желаех да покажа по какъв начин се развива характерът на Кати ", издава режисьрът и сценарист Джеф Никълс.

Той добавя също, че осъществяванията на Джоди Комър и Майк Файст са това, които напълно вдъхва живот на тези изявленията.

" Тези подиуми са гръбнакът на кино лентата - наративно и прочувствено ", приключва Джеф Никълс.

Премиерата на The Bikeriders е през юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР