През 1944 г. 10-годишният миньорски син Нютън Андерсън от Небраска

...
През 1944 г. 10-годишният миньорски син Нютън Андерсън от Небраска
Коментари Харесай

Изстинахме! Хлапе На Миньор Забеляза Нещо Да Блещука Във Въглищата, Изтърка И Отприщи Древно Зло! Ето Снимки, Смърт И Страдание!

През 1944 година 10-годишният миньорски наследник Нютън Андерсън от Небраска си играел с въглищата, които татко му вадел от мината, когато забелязал, че нещо блещука в един от въглените.

Изчистил и с учудване разкрил железен звънец със странна дрънкулка на дръжката.

Изработката на звънеца била изумителна, детето го посочило на родителите си, които се свързали с локалния университет.



Скоро след откритието низ от нещастия сполетели фамилията. Бащата на Нютън умрял след сриване в мината още идната седмица, а майка му издъхнала от мистериозна болест след месец.



Мистериозния звънец достигнал до “Institute for Creation Research ”, където учените създали зашеметяващи открития. Възрастта на въглищата в мината е над 100 милиона години, и щом звънецът е бил обгърнат във въглен, то би следвало и той да датира от тази ера.

Изработен е от стомана, само че с извънредно нетипични металургични примеси.

Но какво изобразява фигурката на дръжката!? Според учените това е античният шумерски дявол Пазузу. Гледали ли сте „ Екзорсистът “!? Да, това е същата гадина от кино лентата!



Пазузу е първото известно провидение в историята на човечеството, а изумителната находка е доказателство, че е съществувал и в митологията на цивилизация в далечното минало, за която не знаем нищо.

През годините петима от учените, които изследват находката умират при разнообразни произшествия – произшествия, пожар, и други нещастни случаи.

Днес звънецът се съхранява в мазето на института, никой академик не смее да го допре!/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР