Прецизиране на местата в суперцентъра на града, където цената на

...
Прецизиране на местата в суперцентъра на града, където цената на
Коментари Харесай

Поискаха по-евтина синя зона за по-отдалечените от центъра места

Прецизиране на местата в суперцентъра на града, където цената на "синя зона " да стане 2 лв., желаеха от Вътрешна македонска революционна организация. Предложението им пристигна, ден откакто кметът Иван Тотев анонсира новината, че от идната година платеното паркиране ще стане 2,00 лв., а мярката е част от напъните на Общината да пребори казуса с мръсния въздух на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg
Ние настояваме нарастването на 2 лв. да се уточни доста тъкмо и за съответни места в топцентъра, съобщи Камен Шишманов - общински консултант на Вътрешна македонска революционна организация, част от групата на ПФ в пловдивския Общински съвет.
"Искаме точни схеми, с цел да предложим и други разновидности. Така ще намерим най-хубавия вид за всички - и за жителите на Пловдив, и за задачите на Община Пловдив ", разяснява той, тъй като - по думите му, да се натоварят пловдивчани с 2 лв. за паркиране на час в регион "Северен " е голословно. 
"Може би има съображение за нарастване цената в суперцентъра на града, вероятните места обаче би трябвало да бъде доста ясно и тъкмо несъмнено, а не всички места да се поставят под общ знаменател ", съобщи още Шишманов. Освен всичко той разяснява, че казусът с мръсния въздух е сложен и би трябвало да се реши по съществен метод, а не на парче. 

"Трябва да стартираме от превоза, само че наклонността е да се върви към електротранспорт ", уточни още Шишманов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР