Прецедент в коронакризата сред известните е Мари. Дъщерята на Гала

...
Прецедент в коронакризата сред известните е Мари. Дъщерята на Гала
Коментари Харесай

Мари на Гала ПАК с коронавирус! Лепнала го в дискотека край морето

Прецедент в коронакризата измежду известните е Мари. Дъщерята на Гала е болна от COVID-19 за повторно в рамките единствено на няколко месеца. Това разгласи самата госпожица. брюнетката е сигурна, че е лепнала вируса в дискотека в Созопол.

„ Добре сме и двамата с приятеля ми. Щe полежим две седмици, ще чакаме да мине ", отговори сбито на въпроса по какъв начин се усеща Мари. Тя и половинката й Константин, наследник на телевизионерката Джуджи, са под карантина, до момента в който Гала и Стефан са в Тоскана. Това основава малко неудобства на Мари , защото няма на кого да разчита за извършване на покупки.

„ Първо имах положителен бърз тест, по-късно и PCR “, разкрива дейностите си, откакто се е почувствала зле, Мари. Инфлуенсърката не прецизира какви са били признаците, които са я навели на мисълта, че може още веднъж да е болна. Казва единствено, че се усеща добре.

Най-голямата спънка е от карантината, която дружно с Константин би трябвало да изтърпят затворени у дома измежду лято. Мари споделя, че не е имунизирана. Красивата 23-годишна щерка на Гала не е предполагала, че антителата й могат да се изпарят толкоз бързо и тя още веднъж да лепне вируса.

Мари беше болна в края на предходната година. Тогава тя показа пред своите 75 хиляди пoследователи, че е болна, като пусна своя разголена фотография.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР