Претоварени сървъри на Google в източната част на САЩ предизвикаха

...
Претоварени сървъри на Google в източната част на САЩ предизвикаха
Коментари Харесай

Youtube и SnapChat спряха заради претоварени сървъри на Google

Претоварени сървъри на Гугъл в източната част на Съединени американски щати провокираха проблеми за потребителите на Snapchat и YouTube в неделя. Хиляди се оплакаха в обществените медии, че известните приложения не са налични, заяви Агенция Франс Прес.
Гугъл призна казуса и изясни, че става въпрос за "високи равнища претоварване на мрежата в източната част на Съединени американски щати, засягащи голям брой услуги в Гугъл Cloud, G Suite и YouTube ".
"Потребителите могат да видят постепенно зареждане на резултатите или периодически неточности ", се споделя в изказване на компанията и се добавя, че инженерите са приключили първата от двете стъпки за възобновяване на естествените интервенции.
Snapchat и YouTube, които са благосъстоятелност на Гугъл, признаха за казуса в Туитър.
Cloud computing е една от най-доходните услуги на Гугъл, само че се сблъсква с остра конкуренция от други софтуерни компании като Amazon и Microsoft.
През март най-голямата обществена мрежа в света Фейсбук упрекна "промяна на конфигурацията на сървъра " за всеобщо спиране, засягащо нейните приложения по целия свят. Прекъсването засегна потребителите за минимум 12 часа в множеството региони на света, като най-сериозно беше ситуацията в Северна Америка и Европа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР