Престъпна група, занимаваща се с трафик на мигранти и експлоатация

...
Престъпна група, занимаваща се с трафик на мигранти и експлоатация
Коментари Харесай

Спипаха банда за трафик на мигранти и проститутки по време на производствен банкет на остров в Дунав

Престъпна група, занимаваща се с трафик на мигранти и употреба на дами, е била арестувана при взаимна акция на спецпрокуратурата и ГДБОП. Бандата била хваната по време на така наречен " индустриален " прием на остров в Дунава. Акцията е била извършена на териотрията на Видин, Монтана, София и Бургас. Това съобщи зам.-главният прокурор заяви Иван Гешев.

Вчера в един от тунелите на " Витиня " са били арестувани 9 мигранти от ирански и иракски генезис - 3 деца, 3 дами и трима мъже.

По думите на Гешев тарторът на бандата, който към този момент е арестуван, е поръчителят на опита за палеж на граничния пункт във Видин преди няколко месеца.

По този случай в ареста са двама души. Причината за опита за палеж на граничното районно ръководство е досъдебно произовдство, което се е водило във Видин против тартора и още други занимаващи се с трафик на мигранти.

Мигрантите са транспортирани с моторни лодки през Дунав до румънския бряг, като това е ставало за минути. Вчера антимафиотите задържали две моторници, които били много съвременни по думите на заместител основния прокурор. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР