Престъпна банда открадна 5 млн. долара в банкноти, които е

...
Престъпна банда открадна 5 млн. долара в банкноти, които е
Коментари Харесай

Дързък обир на 5 млн. долара от самолет на "Луфтханза" в Бразилия


Престъпна тайфа открадна 5 млн. $ в банкноти, които е трябвало да бъдат превозени от Бразилия за Швейцария със аероплан на самолетната компания „ Луфтханза “.

Кражбата е станала на огромно летище за товарни транспорти покрай Сао Паоло, оповестиха от полицията. Самата кражба е била изпълнена зрелищно едвам за няколко минути, а управляващите към момента не са задържали причинителите. Те проникнали на товарното летище „ Виракопос “, с пикап, облепен с реплика на логото компанията, отговаряща за сигурността на пистите. Самолетът на „ Луфтханза “ е идвал от интернационалното летище Гуарульос, щата Сао Паоло и е направил междинно кацане във Виракопос, преди да излети за Цюрих, Швейцария.

Според вестник „ Фоля де Сао Паоло “ откраднатите пари са били поверени на компанията за превоз на пари в брой Brinks. Изданието твърди, че обирът е осъществен от петима мъже, които са се появили на пистата, заплашили са охранителите и са отнесли парите, като всичко това е било осъществено за 6 минути без потърпевши. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР