Пресслужбата на Световната футболна федерация (ФИФА) обяви, че 98% от

...
Пресслужбата на Световната футболна федерация (ФИФА) обяви, че 98% от
Коментари Харесай

Близо 160 хиляди билета за световното първенство в Русия вече са продадени

Пресслужбата на Световната футболна федерация (ФИФА) разгласи, че 98% от билетите пуснати за продажба за международното състезание към този момент са продадени. От централата прецизират, че това е едвам първия кръг на продажбата на пропуски за мачовете от Мондиал 2018 в Русия.

До 12 часа московско време на 16 ноември точната численост на продадените билети е 159 402. В четвъртък стартира втория стадий от първия кръг, който завършва на 28 ноември. Следващата фаза от продажбата на билети ще бъде през декември, едвам откакто се изтегли жребия за груповата фаза на международното състезание, който е на 1 декември.

От до момента продадените билети 51% са закупени от съветски жители. Най-голям брой на задграничните поръчки са от Аржентина, Мексико, Съединени американски щати, Бразилия, Колумбия, Китай, Австралия и Индия.

От ФИФА оповестяват, че след приключването на втората фаза от продажбата на билети (5 декември – 31 януари и от 13 март до 3 април) ще стартира пласирането на билети от така наречен " финален късмет ". Последните останали билети ще се продават надлежно от 18 април до окончателното им привършване, в това число 15 юли (денят на финала – бел. ред.), в случай че има останали пропуски.

Още през октомври от организационния комитет и от ФИФА разкриха, че ползата към билетите е надминал първичните им упования. След първия стадий от продажбата на билети стана ясно, че поръчките са близо 3.5 милиона.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР