Прессекретарят на руския президент съобщи по телевизия Россия 1, че

...
Прессекретарят на руския президент съобщи по телевизия Россия 1, че
Коментари Харесай

Путин не e в бункер и ще посрещне Нова година с близки

Прессекретарят на съветския президент заяви по телевизия " Россия 1 ", че по традиция президентът Владимир Путин ще посрещне Нова година с родственици и близки.

Песков сподели, че не знае къде Путин ще посрещне новата 2021 година, само че се надява, че по време на празниците президентът ще успее " да си поеме мирис ", тъй като той в никакъв случай не си почива пълноценно.

Руската организация " Интерфакс " заяви, като се базира на излъчения по " Россия 1 " филм " Опасен вирус. Първата година ", че по време на пандемията Путин живее и работи в резиденцията си в Ново Огарьово. Песков опроверга слуховете, че Путин управлява страната от бункер.

По-рано в интернет се появи информация за Светлана Кривоногих, за която в мрежата се твърди, че е близка другарка на Путин. Автори на журналистическо следствие оповестиха, че при започване на 21-и век Кривоногих е придобила няколко огромни компании, в това число банка " Россия ". Освен това е собственичка на скикурорта " Игора " в Ленинградска област, както и на " Ленинград център " в Петербург.

Говорителят на Кремъл назова тази информация " цялостна нелепост ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР