Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков заяви в понеделник, че бившият

...
Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков заяви в понеделник, че бившият
Коментари Харесай

Песков: Борис Джонсън излъга, че Путин го е заплашил с ракетен удар


Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи в понеделник, че някогашният английски министър председател Борис Джонсън е излъгал, когато е споделил, че съветският президент Владимир Путин го е заплашил с ракетен удар по време на телефонен диалог в навечерието на нахлуването в Украйна. Песков уточни пред кореспонденти, че казаното от Джонсън не е правилно или " по-точно е неистина ", оповестява Ройтерс.

" Това или е съзнателна неистина, тогава евентуално въпросът е с каква цел е избрал да показа тази версия, или е била несъзнателна и че в действителност той не е схванал защо му приказва президентът Путин ", означи Песков на конференция. Реакцията на Кремъл пристигна, откакто по-рано през днешния ден, говорейки в документален филм на Би Би Си, някогашният английски министър председател сподели, че съветският водач го е заплашил с ракетен удар, който ще " отнеме единствено минута ".

" В един миг той ме заплаши и сподели: " Борис, не желая да те нараня, само че с ракета ще отнеме единствено минута или нещо сходно ", сподели Джонсън.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР