Преследването на титла на всяка цена се превръща в тенденция

...
Преследването на титла на всяка цена се превръща в тенденция
Коментари Харесай

Деймиън Лилард: Мога да живея без титла

Преследването на купа непременно се трансформира в наклонност в последните няколко години в НБА, като редица играчи не се свенят да подпишат с кандидат за трофея “Лари О’Брайън”, без да имат искания към ролята си. Деймиън Лилард обаче е друга порода и не се вълнува от тази фикс концепция, насадила се измежду сътрудниците му.

“Не считам, че би трябвало да потвърждавам на някого какъв брой доста желая да надвивам, тъй като всичко, което съм направил, го демонстрира задоволително добре. Подходът ми към играта го потвърждава. Ще продължа по същия метод и няма да желая да имам топ играчи в тима си, с цел да подобря възможностите си, тъй като това просто не е в мой стил”, безапелационен бе Дейм в изявление за Bleacher Report.

“Всичко, което реализирам, е с помощта на доста старания и здрав труд. Работил съм за това и задоволството е двойно по-голямо, тъй като знам цената. Може би някои хора ще кажат, че в никакъв случай няма да печеля купа в Портланд. Че ни липсва това или това. Аз съм окей с опцията да нямам шампионски пръстен. Мога да пребивавам с това”, прибавя още водачът на Трейл Блейзърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР