Преследването на Манчестър Юнайтед за Джейсън Уилкокс вбеси настоящия му

...
Преследването на Манчестър Юнайтед за Джейсън Уилкокс вбеси настоящия му
Коментари Харесай

Преследването на Манчестър Юнайтед за Джейсън Уилкокс разгневи Саутхемптън на фона на объркване в клаузите за откупуване

Преследването на Манчестър Юнайтед за Джейсън Уилкокс вбеси сегашния му клуб Саутхемптън.

След като се отдръпна от кариерата си на състезател, в която игра за Блекбърн, Лийдс и Лестър, Уилкокс се реалокира като треньор в Манчестър Сити. Той прекара пет години като шеф на академията за колосите от Висшата лига.

След това той беше назначен за футболен шеф от Саутхемптън, присъединявайки се към тима на Чемпиъншип през лятото след изпадането им от висшия дивизион. Той оказа помощ на светците да станат претенденти за промоция, защото се стремят да се завърнат неотложно във Висшата лига.

Тази работа обаче го накара да се трансформира в мечтан човек, като в този момент Юнайтед стартира напън, с цел да го изкуши от Сейнт Мери. Новината за интереса им излезе в понеделник вечерта, тъкмо преди големия им конфликт със противниците им за промоция Ипсуич Таун.

Според Sky Sports, Юнайтед е предложил еквивалента на една година от неговата заплата като отплата. Твърди се, че Чер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР