Преследвачът на фолкпевицата Емануела – Алекс Воук, най-вероятно е избягал

...
Преследвачът на фолкпевицата Емануела – Алекс Воук, най-вероятно е избягал
Коментари Харесай

Емануела преживя шок в съда заради преследвача си

Преследвачът на фолкпевицата Емануела – Алекс Воук, най-вероятно е избягал от България. Това разясниха в Районния съд в Разлог през вчерашния ден, където трябваше да се състои следващото съвещание на делото против него, написа struma.bg.

То за четвърти път бе отсрочено, а повода за това е още веднъж същата – обвиненият не е бил издирен от Министерство на вътрешните работи на посочения от него адрес в София, с цел да му бъде връчена призовката, и се смята за нередовно свикан. Повече от три часа правосъдният състав и юристът на Емануела чакаха подсъдимия да се появи в правосъдната зала.

Следващо съвещание по делото е планувано 22 октомври от 9.30 ч., оповестяват за „ Телеграф” от Районния съд в Разлог.

Близо четири години напористият почитател преследва певицата из цяла България даже и зад граница. Последния път той я причакал в Банско след следващо присъединяване там и още веднъж упорито изискал да се срещат уединено.

Това преляло чашата и Емануела подава незабавно тъжба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нахалник от София, който се показва с името Алекс. Емануела била унизена освен с любовните излияния в обществените мрежи и по телефона, а и с гонене на всички места по участия, даже пред дома й.

През месец юли предходната година по Закона за Министерство на вътрешните работи мъжът бил предизвестен документално с протокол да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 метра, само че той траял.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР