Преслава скочи от родилната зала директно на сцената, но поне

...
Преслава скочи от родилната зала директно на сцената, но поне
Коментари Харесай

Преслава прибира рекордни суми по участия, къде е бебето

Преслава скочи от родилната зала непосредствено на сцената, само че най-малко си знае цената. Младата майка има по цели 5 участия на седмица, сподели инспекция на „ Уикенд “. За всяка своя изява тя прибира по 7 бона, което прави 35 хиляди на седмица.

Добричлийката се скъсва от работа и не стопира да обикаля нощните заведения и кръчмите, само че против солидни финансови приходи. Ако го раздава с това движение, ще взима по 140 000 лв. на месец, писа „ Уикенд “. Интересът към звездата е голям и клубовете са претъпкани, когато тя пее в тях. Тя не стопира да се хвали по какъв начин почитателите й се редят на опашки, с цел да влязат в заведението, в което тя ще пее.

Преслава се възползва на макс от новия пик в кариерата си с цената на това да остави едномесечната си дъщеричка. Дали има потребност от пари, дали желае да е на сцената, просто не й се сменят пелени или композиция от всички неща, само че е реалност, че добричлийката не се стопира. В свободното си време Преслава кръстосва поляни и гори, което още повече учудва почитателите й, като че ли не вписва въобще бебчето в графика си, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР