Преслава несъмнено е успяла да спечели любовта на публиката през

...
Преслава несъмнено е успяла да спечели любовта на публиката през
Коментари Харесай

Ето колко печели Преслава по баловете

Преслава безспорно е съумяла да завоюва любовта на публиката през годините и до през днешния ден е една от най-обичаните фолкдиви на родната сцена. Не е загадка и че тя е от най-добре платените певици, а приходите си влага в тузарски парцели. И несъмнено, по време на абитуриентските балове, тя е от изпълнителите, които имат най-пълен график и несъмнено не могат да се оплачат от хонорара си.

Очаква се, както постоянно, епицентърът на купона да е на морето и по-конкретно в Слънчев бряг, където Преслава евентуално ще има най-малко едно присъединяване по време на баловете. Говори се, че тя взима един от най-високите възнаграждения за абитуриентските купони. По импровизирано доказана информация, притежателите на заведенията броят 8000 лева, против които Преслава изнася незабравими концерти и е от дребното фолкдиви, които пеят шлагерите си онлайн.

Следващата най-добре платена изпълнителка е Емануела, а отличник е Азис, за който се твърди, че получава сред 18-20000 лева, само че той все по-рядко приемал предложения за присъединяване на абитуриентски балове.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР