Преслава и Галена отново са смразени, което едва ли е

...
Преслава и Галена отново са смразени, което едва ли е
Коментари Харесай

Преслава и Галена отново се натириха

Преслава и Галена още веднъж са смразени, което надали е изненада за някого, поради приливите и отливите сред двете в последно време. По всичко проличава, че в чалга сектора тлее тиха война.

Най-голям интерес обаче провокира мълвата, че добричлийката разтурва дружбата си и с Емануела.

 

За никого не е загадка, че Преслава и Галена даже живееха дружно в дребен апартамент в Димитровград, когато правеха първите си стъпки към огромната сцена.

Очакваше се около новия бизнес на Преслава двете още веднъж да се сближат, само че уви, Галена не пусна нито пост, нито пък стори в инстаграм с червилата на колежката си. А сякаш през август имаха взаимно присъединяване и се бяха сдобрили. Въпреки редицата знаци за помиряване сред двете, до такова наподобява не се е стигнало.

 

Тези дни пък Преслава несъзнателно даде нов мотив за интриги и злословия, каквито май в края на краищата са ги разделили преди време с Галена. Преслава разгласява къс фрагмент от работния развой около подготовката на взаимната й ария с Меди, с който Мама Ураган има няколко дуета и е близка другарка. Според мълвата, тя даже е подкрепила финансово основаването на звукозаписната му компания. Това е и повода, заради което доста почитатели на тази музика останаха с усещането, че Меди е абониран за общи песни с нея.

 

В сектора се чудят дали дуетът на Меди с Преслава е с благословията на Галена, защото в противоположен случай би се трансформирал в следващата ябълка на раздора сред двете. Още повече, че песента му с Преслава е напът да се трансформира в огромен шлагер. И до момента в който неналичието на поддръжка от страна на Галена към бизнеса на приятелката й не е изненада за никого, то това, че Емануела не я поддържа, изненада сектора. Все отново тя бе измежду околните й приятелки много дълго време. Не е изключено причина за това да са множеството им задължения и натоварения график.

 

Според друга версия връзките им са се смразили още през 2018 година, когато Емануела бе в Къщата на „ ВИП Брадър “, където си спретнаха гръмък скандал с гримьора Цецо Андреев. Преслава тогава отбрани царя на четките в студиото, а не приятелката си. Този факт несъмнено не убягна на Емануела, която одобри като обиди някои негови изявления. В този ред на мисли, няма да е изненада в случай че от този момент е ядосана на Преслава.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР